Uz dobru knjigu i Dolce Gusto knjižni klub će sigurno uspjeti

Tražite zabavan način za uživanje u knjigama i upoznavanje novih ljudi? Osnivanje kluba s knjigama čini se kao odlična ideja! Znam da to nije lako, posebice što bih željela da u njemu sada budu samo žene – možda mi Dolce Gusto može malo pomoći. Pa ću toliko užurbanim majkama, kućanicama, poslovnim ženama ponuditi nešto više – knjigu i kavu! Što mislite, dobra ideja?

Ali postoji mnogo više potrebno za pokretanja kluba s knjigama nego što možda mislite – nije dovoljna samo Dolce Gusto kavica, mada ona može dosta pomoći. Kako bih vam pomogla da se moj ali i vaš potencijalni klub s knjigama osnuje na pravi način i da na napravite prave korake, evo kratkog vodiča o tome kako pokrenuti klub s knjigom koji će vam pomoći da vašu knjigu učinite savršenom.

Svakako ubacite Dolce Gusto u kombinaciju i imati ćete savršenu situaciju koju svaka žena za sebe priželjkuje – par minuta mira za sebe i svoje prijateljice uz odličnu šalicu kave i omiljenu (ili manje omiljenu knjigu).

Uz taj prvi savjet koji svakako može samo pomoći, a ne odmoći, ovo su naredni koraci koje možete pratiti na putu ka svome cilju:

1. RAZMISLITE KOGA POZIVATE U KLUB KNJIGE

Prvo što biste trebali učiniti je shvatiti tko će doći u vaš knjižni klub. Provjerite da li vole Dolce Gusto…hehehehe…šalim se. Ili ne? Hahaha. To će vam biti najvažniji izbor jer ćete utjecati na sve ostalo u klubu. Postoji mnogo vrsta klubova s knjigama, a ljudi koji dolaze ovisit će o vrsti koju odaberete. Možete pozvati osoba koliko želite ili možete ugostiti jednostavan knjižni klub za dvije do tri osobe.

2. ODREDITE SVRHU VAŠEG KLUBA KNJIGE

Želite li naučiti nešto novo? Želite li se povezati s kolegama? Možda želite uspostaviti vezu s prijateljima, upoznati nove ljude ili čak kombinaciju tih. Sva ta pitanja i odgovore na njih treba uključiti dok planirate.

Malo sam se umorila danas, idem popiti svoj Dolce Gusto, a nastavak slijedi idući tjedan.